Ovet-valmennukset® keväällä 2019 Keravalla, Nurmijärvellä ja Mäntsälässä

28.11.2018

Keravan Ovet-valmennus®
Keravan Ovet-valmennus®
Nurmijärven Ovet-valmennus®
Nurmijärven Ovet-valmennus®
Mäntsälän Ovet-valmennus®
Mäntsälän Ovet-valmennus®

Ovet-valmennukset® käynnistyvät vuoden 2019 alusta täydessä laajuudessaan tarjoten yhden valmennusprosessin jokaiseen toiminta-alueemme kuntaan vuoden aikana. Keväällä vuorossa ovat Keravan, Nurmijärven ja Mäntsälän Ovet-valmennukset®, joihin saa ilmoittautua mukaan myös yli kuntarajojen!

 

Mikä Ovet-valmennus®?

Ovet-valmennus® on 16 tunnin (4x4h) laajuinen omaistaan tai läheistään hoitaville suunnattu valmennus, jonka aikana saa runsaasti tietoa mm. omaishoitoon ja omaishoitajuuteen liittyvistä asioista, yhteiskunnan palveluista, hoiva- ja hoitotyön teemoista, avustamisen ergonomiasta ja omaishoitajan voimavaroista sekä muutosten kohtaamisesta. Valmennuksessa vierailee myös eri alojen asiantuntijoita alustamassa valmennuksen aiheista.

Lisäksi Ovet-valmennuksessa® oleellisessa osassa ovat myös vertaistuelliset keskustelut ryhmän kesken, ja ryhmään otetaankin aina maksimissaan 12 omaistaan tai läheistään hoitavaa mukaan. 

Ovet-valmennusten® ajaksi pyritään tarvelähtöisesti ja mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös läheisten hoito, lisätietoja tästä saa ilmoittautumisen yhteydessä. 

Kuinka mukaan?

Kurkkaa oheisista mainoskuvista tai alla olevista liitetiedostoista klikkaamalla tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumisohjeet Keravan, Nurmijärven ja Mäntsälän Ovet-valmennuksiin®! 

Mukaan voi ilmoittautua jo nyt, lämpimästi tervetuloa!

 

Liitteet