Omaistaan tai läheistään hoitavien verkkovertaistapaamiset


Aika: 3.6.2020 klo 13:00 - 14:00

Kaipaatko vertaistuellista keskustelua, kuulumisten vaihtoa ja kohtaamisia ryhmässä ja toisten samassa tilanteessa olevien kanssa? 


Verkkovertaistapaamiset tarjoavat mahdollisuuden päästä keskustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia toisten omaishoitajien kanssa - myös poikkeustilanteessa ja turvallisesti omasta kodista käsin. Verkkovertaistapaamiset järjestetään korona-poikkeustilanteen ajan keskiviikkoisin klo 13-14. Voit osallistua joka viikko tai silloin kun sinulle sopii! 


Tapaamiset järjestetään helppokäyttöisellä WhereBy ohjelmalla, joka ei vaadi osallistujalta erillisen ohjelman lataamista vaan mukaan pääsee sähköpostitse lähetettävän linkin kautta. Osallistumista varten tarvitsetkin ainoastaan toimivan sähköpostiosoitteen, perustaidot sähköpostin ja tietokoneen käyttöön sekä tarvetta kuulla ja jakaa kuulumisia luottamuksellisesti toisten samassa tilanteessa olevien kanssa verkossa.

Järjestämme tarvittaessa myös henkilökohtaisen mahdollisuuden harjoitella tapaamisiin liittymistä ja siellä oloa ennen varsinaista ryhmätapaamista. 

Kysy lisää ja ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

OmaisOiva ohjaaja Laura, puh. 050 320 3962

OmaisOiva koordinaattori Heidi, puh. 050 306 6812

etunimi.sukunimi@omaisoiva.net