Ulkoilukaveri-toiminta - uusi tuen muoto omaishoitoperheille

23.3.2021

Omaishoitaja, tuntuuko sinusta tai hoidettavasta läheisestäsi ulos lähteminen turvattomalta, turhauttavalta tai työllistävältä? Tahtoisitko itsellesi ulkoiluseuraa tai olisiko koulutetusta ulkoilukaverista iloa puolestaan hoidettavalle läheisellesi?

Ulkoilukaverit toimivat seurana ja turvana ulkoillessa 

Joskus ulkona liikkuminen voi tuntua haastavalta tai ei oikein tule lähdettyä ulkoilemaan. Ulkoilukaverit ovat koulutettuja vapaaehtoisia, jotka voivat toimia ulkoiluseurana joko omaishoitajalle, hoidettavalle läheiselle, entiselle omaishoitajalle tai vaikkapa yhdessä koko omaishoitoperheelle. Ulkoilukaverit motivoivat liikkumaan, ovat tukena ja turvana ulkoillessa sekä piristävät juttuseuralla. 

Uutta toimintaa yhdistyksessämme 

Ulkoilukaveri-toiminta käynnistyy yhdistyksessämme keväällä 2021 tarjoten omaishoitoperheille uudenlaisen tuen muodon toiminta-alueellamme. Toiminta on täysin maksutonta ja suunnattu kaikenikäisille ja kaikenlaisissa tilanteissa oleville omaishoitoperheille. Tarkemmasta toiminnan sisällöstä (kuten ulkoilukerroista ja niiden pituudesta) sovitaan aina yhdessä työntekijän, vapaaehtoisen ulkoilukaverin ja omaishoitoperheen kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan! 

Ota kynnyksettä yhteyttä, kysy lisää ja/tai ilmoittaudu mukaan Lauralle:  
puh. 050 320 3962 & laura.kosonen@omaisoiva.net 

Ulkoilukaveria voivat tiedustella kaikki omaistaan tai läheistään hoitavat / omaishoitoperheet Keski-Uudenmaan alueella (Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula, Mäntsälä, Pornainen).

Ulkoilukaveri-toiminnan mainoskuva