Vapaaehtoistoiminta

Sinäkö Oiva-tyyppi porukkaan?

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan omaishoitoperheiden hyväksi!

 

Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:ssä ja sen OmaisOiva-toiminnassa on runsaasti erilaisia vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia – mukaan voi tulla kertaluonteisesti tai säännöllisesti! Vapaaehtoistoimijana voit olla mukana tukemassa toimintaamme ja omaishoitoperheiden hyvinvointia.
Mikä olisi juuri Sinulle mielekäs tapa tulla mukaan?


Tällä hetkellä etsimme vapaaehtoistoimijoita esimerkiksi:

 

• ryhmien ohjaajiksi

Onko sinulla kenties omakohtaista kokemusta omaishoitajuudesta tai ryhmien ohjaamisesta? Toiminta-alueellamme (Järvenpää, Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Mäntsälä, Pornainen) järjestetään erilaisia omaishoitajille/omaishoitoperheille suunnattuja ryhmiä, joihin etsimme ryhmänohjauksesta innostuneita vapaaehtoistoimijoita. Kaikki ryhmänohjaajat saavat perehdytyksen tehtävään. Mukaan voi tulla myös ryhmänohjaajapariksi työntekijän kaveriksi. Myös uusia ryhmiä on mahdollista käynnistää toiveiden, tarpeiden ja resurssien mukaan, kerro rohkeasti ideasi! 

• OmaisOiva-kahviloihin ja muihin tilaisuuksiin ilahduttamaan

Onko sinulla jotain osaamista, jolla tahtoisit ilahduttaa omaishoitajia? Etsimme vierailijoita, alustajia ja erilaista sisältöä mm. OmaisOiva-kahviloihimme sekä yhdistyksen virkistyspäiviin. Sisältö voi olla esimerkiksi hyvinvointia lisäävää, virkistyksellistä tai tiedollista, esimerkiksi erilaiset rentoutustuokiot, alustukset tai tietoiskut, hemmottelua jne. 

• OmaisOiva-kioskeille, etsivään työhön

Kertaluonteisilla omaishoidon infopisteillä eli OmaisOiva-kioskeilla jaetaan tietoa yhdistyksen ja OmaisOivan toiminnasta sekä kerrotaan omaishoidon asioista, varta vasten piipahtaneille sekä ohikulkijoille. Oivallisia paikkoja OmaisOiva-kioskille ovat mm. terveyskeskukset, kirjastot, messut, muut tapahtumat jne. Vapaaehtoistoimijana voit olla monella eri tavalla mukana etsivässä työssämme. 

• viestintä- ja markkinointiavuksi

Etsimme vapaaehtoistoimijoita, jotka voisivat oman asuinkunnan alueella esimerkiksi kävelylenkin yhteydessä käydä viemässä ilmoitustauluille mainoksiamme ja esitteitämme muutaman kerran vuodessa. Vietävät mainokset voimme esimerkiksi postittaa kotiisi. 

Tai entäpä olisiko sinulla jokin muu idea osallistua yhdistyksen toimintaan

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, kerromme vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista mielellämme lisää!

Yhteyttä voit ottaa alla olevalla lomakkeella tai olemalla suoraan yhteydessä OmaisOivan työntekijöihin (yhteystietoihin pääset klikkaamalla tästä) 

Olen kiinnostunut vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista ja tahtoisin kuulla niistä lisää

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti yhdistyksemme on laatinut tarkoituksenmukaiset rekisteriselosteet henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan liittyen. Voit tutustua rekisteriselosteisiimme tämän linkin kautta

Omaishoitajaliiton video vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksista paikallisyhdistyksissä