Yhdistyksen tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat syksyllä 2018:

Yhdistyksen syyskokous & jouluateria

Aika: 27.11.2018 klo 17:30 alkaen

Paikka: Viertolan toimintakeskus, os. Timontie 4, Kerava

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina  27.11. klo 17.30 alkaen Viertolan toimintakeskuksessa Keravalla Kokouksessa valitaan mm. hallituksen puheenjohtaja ja jäsenet erovuoroisten tilalle, päätetään vuoden 2019 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta

Syyskokouksen jälkeen nautitaan yhteinen jouluateria. Mukaan ovat tervetulleita jäsenten lisäksi heidän hoidettavansa (voivat olla läsnä myös kokouksen ajan).

Tarjolla on mm. lohta eri muodoissa, silliä, sienisalaattia, rosollia, perunoita sekä kinkkua perinteisiä laatikoita ja jälkiruuaksi torttukahvit.

Ohjelmaakin on tiedossa.

Omavastuuhinta on 10 €/henkilö, ja sen voi maksaa yhdistyksen tilille. FI81 5092 0920 1477 07.

Sitovat ilmoittautumiset ja erityisruokavaliotoiveet 20.11. mennessä Kirsti Pihlajaniemelle 050 5317919 tai kirsti.pihlajaniemi@hotmail.fi

Lämpimästi tervetuloa kaikki mukaan!

Omaishoitajien virkistysviikonloppu Lehmirannassa

Lehmirannan lomakeskus, os. Lehmirannantie 12, Salo

Yhdistys järjestää virkistysviikonlopun omaishoitajille Lehmirannan lomakeskuksessa pe 26.10 – su 28.10. Luvassa on mukavaa tekemistä sekä rentoa yhdessäoloa kauniissa maisemissa ja kylpyläympäristössä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja Lehmirannan virkistysviikonlopusta saat yhdistyksen puhelinnumerosta, puh. 050 500 1903.

Hemmottelupäivä omaishoitajille

Keuda Tuusulan oppilaitos, os. Kirkkotie 31, Tuusula

Yhdistys järjestää jäsenilleen perinteisen hemmottelupäivän yhteistyössä Keudan Tuusulan oppilaitoksen kanssa tiistaina 18.9. Hemmottelupäivän aikana on mahdollista päästä parturi-kampaaja sekä kosmetologiopiskelijoiden toteuttamiin hoitoihin. Hoidot ovat tarkoitettu omaishoitajille, mutta myös läheisille on lähihoitajaopiskelijoiden toimesta järjestettyä virkistävää ohjelmaa eri tilassa. Hemmotteluhoitojen päätteeksi on mahdollisuus osallistua yhteiseen ruokailuun. Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Lisätietoja ja ilmoittautumiset Kirstille, puh. 050 5317919.

Vielä ennen joulua luvassa on myös virkistystä & jouluruokailu, seuraa tiedottelua niistä lähempänä.

Lisäksi yhdistyksellä on vertaisryhmätoimintaa, joiden tiedot löydät täältä.