Yhdistyksen tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat keväällä 2020:

Yhdistyksen ohjelmallinen kevätkokous

Myllytien toimintakeskuksen ruokasali, os. Myllytie 11, Järvenpää

Yhdistyksen jäsenet, lämpimästi tervetuloa mukaan yhdistyksen kevätkokoukseen maanantaina 20.4.2020 klo 18 alkaen. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, minkä lisäksi luvassa on kahvitarjoilu ja mukavaa ohjelmaa. Tarkemmat tiedot ohjelmasta vahvistuvat alkukevään aikana, tiedotamme niistä mm. jäsenkirjeen yhteydessä ja internetsivuilla.

Pop up - kahvilapäivä

Yhdistyksemme osallistuu valtakunnalliseen Omaishoitajaliiton koordinoimaan Pop up – kahvilapäivään lauantaina 16.5. Tule sinäkin mukaan! Tarkemmat tiedot kahvilapäivän ohjelmasta ja sijainnista vahvistuvat kevään aikana, seuraa tiedotteluamme eri kanavissa!

Lisäksi yhdistyksellä ja OmaisOiva-toiminnalla on paljon erilaista vertaisryhmätoimintaa, joiden tiedot löydät täältä.