Yhdistyksen tapahtumat

Yhdistyksen tapahtumat syksyllä 2019:

Omaishoitajien virkistysviikonloppu Lehmirannassa

Lehmirannan lomakeskus, os. Lehmirannantie 12, Salo

Yhdistys järjestää kolmen yön virkistysviikonlopun omaishoitajille Lehmirannan lomakeskuksessa to 26.9. – su 29.9. Luvassa on mukavaa tekemistä sekä rentoa yhdessäoloa kauniissa maisemissa ja kylpyläympäristössä. Omavastuuhinta on 150€ sisältäen edestakaiset bussikuljetukset, majoituksen puolihoidolla sekä ohjelman. Virkistysviikonloppu on suunnattu yhdistyksen jäsenille. Jos et ole vielä jäsen ja tahtoisit lähteä mukaan, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja saat yhdistyksen puhelinnumerosta, puh. 050 500 1903. Tervetuloa mukaan!

Sam Sihvon laulunäytelmä Hevoshuijari

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden ostaa lippuja edullisempaan hintaan Keravan Oopperaan Hevoshuijari-laulunäytelmään. Näytelmä järjestetään lauantaina 16.11. klo 17 Kerava-salissa, os. Keskikatu 3. Tavallisen paikan omavastuuhinta on 25 €, pyörätuolipaikan 20 € ja avustajan lipun hinta on 10 €. Ota yhteyttä puheenjohtajaamme lippujen ostamisen tiimoilta, puh. 050 500 1903!

Yhdistyksen ohjelmallinen vuosikokous ja ruokailu

Viertolan toimintakeskus, os. Timontie 4, Kerava

Yhdistyksen jäsenet; lämpimästi tervetuloa yhdistyksen syyskokoukseen ma 28.10. klo 17.30. Tilaisuuden alussa Omaishoitajaliiton toiminnanjohtaja Sari Tervonen kertoo ajankohtaisia kuulumisia omaishoidon saralta. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, jonka jälkeen nautitaan mm. maittava ruoka mahdollisen muun ohjelman lisäksi. Ruoan omavastuuhinta on 5€. Summan voi maksaa yhdistyksen tilille: FI81 5092 0920 1477 07, käytä maksaessasi viitettä 1834. Ilmoittautumiset 21.10. mennessä yhdistyksen puhelimeen: puh. 050 500 1903.

Lisäksi yhdistyksellä on vertaisryhmätoimintaa, joiden tiedot löydät täältä.