OmaisOiva-toiminta

 

Tietoa, tukea ja osallistumisen mahdollisuuksia

 

OmaisOiva-toiminta on Omaishoitajat ja Läheiset liitossa kehitetty valtakunnallinen toimintamalli, jota toteuttaa 31 liiton paikallisyhdistystä yli 200 paikkakunnalla ympäri Suomea. OmaisOiva-toiminnan tavoitteena on tukea omaistaan tai läheistään hoitavien jaksamista tarjoamalla tietoa, ohjausta ja vertaistukea. OmaisOivan toimintamuotoja ovat OmaisOiva-kioskit, OmaisOiva-kahvilat, OmaisOiva-ryhmät, Ovet-valmennus® ja OivaHetket. Toimintamuodoista voit valita itsellesi sopivan - tai kokeilla niitä kaikkia! Kurkkaa tarkemmat lisätiedot toimintamuodoista vasemmalta löytyvistä linkeistä!

OmaisOiva-toimintaan ovat tervetulleita kaikki omaistaan tai läheistään hoitavat sekä omaishoidon asioista kiinnostuneet. Sinun ei tarvitse olla kunnan kanssa virallisen omaishoitosopimuksen tehnyt tai yhdistyksemme jäsen tullaksesi mukaan toimintaan!
 

  OmaisOiva-toiminta Keski-Uudellamaalla

  Keski-Uudellamaalla OmaisOiva-toiminta käynnistyi 1.4.2017 Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n hallinnoimana ja Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittamana. Toiminta-alueeseen kuuluvat Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Tuusula, Mäntsälä ja Pornainen.

  Kurkkaa lisää OmaisOivan toiminnoista tapahtumakalenterista ja vasemmasta yläkulmasta löytyvistä linkeistä!

  Lisätietoja OmaisOiva toiminnasta:

  Heidi Puumalainen
  OmaisOiva koordinaattori
  heidi.puumalainen(at)omaisoiva.net
  puh. 050 306 6812


  Laura Kosonen
  OmaisOiva ohjaaja
  laura.kosonen(at)omaisoiva.net
  puh. 050 320 3962

  Ota rohkeasti yhteyttä!

  Omaishoitajaliiton video OmaisOiva-toiminnasta