Voimauttava verkkovalmennus työikäisille omaistaan tai läheistään hoitaville

  • ti 2.3.2021 klo 17:3019:30
  • Verkossa

Tule mukaan voimaannuttavaan verkkovalmennukseen! Life Coach valmentaja Hannele Ojapelto/Lempeyden Sylissä on räätälöinyt työikäisille omaishoitajille kahden tunnin verkkovalmennuksen, jossa pohditaan ryhmässä omia voimavaroja omaishoitoarjessa.

Verkkovalmennus toteutetaan Teams etäyhteydellä tiistaina 2.3.2021 klo 17.30-19.30. Verkkovalmennukseen on mahdollista osallistua max. 15 omaishoitajaa. Osallistuminen verkkovalmennukseen on maksuton yhdistyksemme jäsenille, mutta muutkin kuin yhdistyksemme jäsenet ovat tervetulleita mukaan valmennukseen, tällöin osallistumismaksu on 20€. Voit myös liittyä yhdistyksemme jäseneksi, jolloin saat myös muut jäsenedut käyttöösi. Jäsenmaksu on 25 € vuodessa. Liity jäseneksi tästä.

Tule mukaan lempeän innostavaan ja energiaa antavaan valmennukseen. Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan omia voimavarojasi ja jakamaan ajatuksiasi toisille vastaavassa tilanteessa oleville omaishoitajille.

Ilmoittautumiset yhdistyksen sähköpostiin tiistaihin 23.2. mennessä: keskiuudenmaanomaishoitajat@gmail.com

Ilmoittautumisen jälkeen saat Teams linkin valmennukseen. Lisätiedot verkkovalmennuksesta Riitta Räisänen puh. 050 3651815