Omaishoitajien jaksamista tuetaan Järvenpäässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä ja Keravalla maksuttomilla tai edullisemmilla uimahalli- ja kuntosalikäynneillä

23.2.2024

Tuusulalaiset omaishoitajat pääsevät maksutta uimaan ja käyttämään uimahallin kuntosalia. Maksuttomuus koskee omaishoitajia, jotka ovat tehneet omaishoitosopimuksen Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa, ja joille tämän sopimuksen mukaisesti hyvinvointialue maksaa omaishoidon tukea.

Omaishoitajat voivat luvastaa omaishoitajakortin uimahallin toimistolta. Omaishoitajuus todennetaan enintään kolme kuukautta vanhan palkkakuitin tai palkkatodistuksen avulla, jonka lisäksi henkilöllisyys on todistettava. Kortti on voimassa aina vuoden kerrallaan. Omaishoitajakortti oikeuttaa lisäksi osallistumaan maksuttomasti vapaa-aikapalveluiden liikuntaryhmiin.

Lue lisätietoja Tuusulan omaishoitajille tarjoamasta edusta tästä linkistä.


Järvenpääläiset omaishoitajat saavat 1.10.2023 alkaen yhden maksuttoman kymmenen kerran yhdistelmärannekkeen Järvenpään uimahalliin vuodessa. Ranneke oikeuttaa kymmeneen uinti- ja kuntosalikäyntiin vuoden aikana.

Omaishoitajat voivat hakea yhdistelmärannekkeen uimahallin kassalta 1.10.2023 alkaen. Uimahallin kassalla omaishoidon tukea saavien henkilöiden on todistettava henkilöllisyytensä ja esitettävä enintään kolme kuukautta vanha palkkalaskelma omaishoitajuudesta.

Lue lisätietoja Järvenpään omaishoitajille tarjoamasta edusta tästä linkistä.


Keravalaiset omaishoitajat voivat käyttää maksutta Keravan kaupungin uimahallia ja uimahallin kuntosalia. Etu koskee heitä, jotka saavat omaishoidon tukea Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelta. Lue lisätietoja Keravan omaishoitajille tarjoamasta edusta tästä linkistä.


Nurmijärvellä kaikenikäiset omaishoitajat ovat oikeutettuja edullisempiin uimahallikäynteihin.

Lue lisätietoja Nurmijärven uimahallin hinnoista tästä linkistä.


Mäntsälässä kaikki yli 65-vuotiaat voivat käyttää maksutta monitoimitalolta löytyvää kuntosalia seuraavina aikoina:

ma-pe klo 6.30–9.00 ja 14.00–17.00
la 8–20
su 8–22

Kuntosalille mentäessä on lunastettava 5 € hintainen avainkortti kunnantalolla sijaitsevasta palvelupiste Vinkistä.

Lue lisätietoja tästä linkistä.