Tunne voimavarasi - uusi vertaisryhmä omaishoitajanaisille

29.1.2021

Huolestuttavatko omat tunteesi, käytöksesi ja voimavarojesi väheneminen? Kiristyykö pinnasi ja koetko vaikeaksi hillitä itseäsi?

Tunne voimavarasi -hankkeen tavoitteena on olla tukenasi sekä edistää ikääntyvien omaishoitajanaisten hyvinvointia ja jaksamista. Päätavoitteena pyrimme ehkäisemään omaishoitosuhteissa tapahtuvaa kaltoinkohtelua.

Vertaisryhmässä pääset jakamaan tuntemuksiasi muiden vastaavassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmän aiheita ovat mm. omien torjuttujen tunteiden ja niiden aiheuttamien ongelmallisten tilanteiden tunnistaminen, tunnesäätely ja voimavarat. Ryhmässä käytetään itsetutkiskelun tukena erilaisia toiminnallisia menetelmiä.

Vertaisryhmätyöskentelyä edeltävät yksilökeskustelut hankkeen työntekijän kanssa, joissa kartoitetaan omaa tilannetta, voimavaroja ja vertaisryhmän soveltuvuutta siihen hakevalle omaishoitajalle.

Ryhmä kokoontuu viisi kertaa keskiviikkoisin 17.3., 24.3., 31.3., 7.4 ja 14.4. klo 13-15

Ryhmään hakeutuminen (su 28.2 mennessä) ja lisätietoa:
OmaisOiva ohjaaja Laura Kosonen, puh. 050 320 3962 & laura.kosonen@omaisoiva.net

Tunne voimavarasi (2020-2022) on Miina Sillanpään Säätiön koordinaatiohanke, joka toteutetaan yhteistyössä Maria Akatemian, Kuntoutussäätiön ja Omaishoitajaliiton kanssa. Hanke tarjoaa apua ikääntyville omaishoitajanaisille, jotka käyttävät tai pelkäävät käyttävänsä väkivaltaa. Lisätietoja: https://tunnevoimavarasi.fi/

Tunne voimavarasi-vertaisryhmän mainoskuva