Vertaistukea omaishoidon päätyttyä keväällä 2024

23.2.2024

Omaishoitosuhde on tiivis ja läheinen ihmissuhde, joka kestää usein vuosia, jopa vuosikymmeniä. Sen päättyminen hoidettavan läheisen siirtyessä pysyvästi kodin ulkopuoliseen asumiseen tai läheisen kuolemaan on omaishoitajalle suuri elämänmuutos. Muuttuneessa tilanteessa usein omaa minuutta tulee pohdittua uudelleen; kuka minä olen ilman omaishoitajan roolia ja tehtävää? Kuinka jatkan tästä elämääni eteenpäin?

Omaishoidon muutostilanteiden kohdatessa, lämpimästi tervetuloa mukaan ohjattuihin vertaispäiviimme tapaamaan toisia samankaltaisessa elämänkohdassa olevia, aiemmin omaishoitajana toimineita. Vertaispäivissä on mahdollista pysähtyä uuden elämänvaiheen äärelle pienten alustusten pohjalta sekä keskustella toisten samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. 


Omaisena edelleen -vertaispäivä Järvenpäässä

Tiistaina 26.3.2024 klo 12–15 
Fox Center yrityskeskus 2 krs., os. Wärtsilänkatu 61

Omaisena edelleen-vertaispäivä on tarkoitettu heille, joiden omaishoitajuus on päättynyt läheisen muuttaessa pysyvästi kodin ulkopuoliseen asumiseen. Vertaispäivässä on mahdollista pysähtyä uuden elämänvaiheen äärelle pienten alustusten pohjalta sekä keskustella toisten samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tervetuloa mukaan yli kuntarajojen! 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset to 21.3. mennessä: 
laura.kosonen@omaisoiva.net / p. 0503203962 


Katse huomiseen -vertaispäivä Tuusulassa

Tiistaina 28.5.2024 klo 12–15 
Tuusulan pääkirjaston Laura-kokoustilassa, os. Autoasemankatu 2

Katse huomiseen-vertaispäivä on tarkoitettu heille, joiden omaishoitajuus on päättynyt läheisen kuolemaan. Vertaispäivässä on mahdollista pysähtyä uuden elämänvaiheen äärelle pienten alustusten pohjalta sekä keskustella toisten samanlaisessa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tervetuloa mukaan yli kuntarajojen!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset to 23.5. mennessä: 
laura.kosonen@omaisoiva.net / p. 0503203962