Yhdistyksen oma tuettu loma omaishoitoperheille 10-15.4.2022

19.11.2021

MTLH ry on myöntänyt Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry:lle oman tuetun loman, joka järjestetään Karjalohjalla, Lohja Spa & Resortissa 10.-15.4.2022. Loma on tarkoitettu omaishoitajien ja -hoidettavien yhteiseksi virkistykseksi.

Tuetulta lomalta saa mukavia lomamuistoja, uusia kokemuksia ja yhdenvertaisuuden tunnetta. Lomalla on maksutonta ohjelmaa, joka koostuu pääosin omaishoitajien ja -hoidettavien yhteisestä toiminnasta. Lomalla on mukana myös omaishoitajayhdistyksen edustaja.

Loman omavastuuosuus aikuisilta ja 17-vuotta täyttäneiltä on 100 € / 5 vrk. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen. Alle 17-vuotiaat lomailevat maksutta.

Lomatuki myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Lomatuen hakeminen ei edellytä järjestön tai yhdistyksen jäsenyyttä, mutta hakemuksessa tulee käydä ilmi omaishoitotilanne.

Lohja Spa & Resort on viihtyisä kylpylähotelli Lohjanjärven rannalla. Sen uuden kylpyläosaston inspiraation lähteenä on ollut Sakari Topeliuksen Koivu ja tähti -satu. Kylpylän erilaisissa saunoissa ja altaissa virkistyy sekä keho että mieli. 

Tutustu lomakohteeseen sen nettisivuilla lohjaspa.fi.

Näin haet tuettua lomaa:

Lue tarkasti hakuohjeet ja täytä lomatukihakemus MTLH:n verkkosivuilla www.mtlh.fi

Perustele lomatarve kattavasti.

Voit hakea myös paperisella hakulomakkeella, jonka saat MTLH:sta (lomat@mtlh.fi, puh. 010 2193 460), Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry:n toimistolta tai yhdistyksen ja OmaisOivan tapahtumista.
Hakuaika päättyy 3 kk ennen loman alkamispäivää.

Lisätietoa ja tukea hakemuksen tekoon saat yhdistyksestämme ja OmaisOiva työntekijöiltä Heidiltä (puh. 050 306 6812) ja Lauralta (puh. 050 320 3962).